top of page

Welkom bij E-cell, jouw partner in e-commerce en online marketing voor KMO's.

Van het creëren van op maat gemaakte webshops en state-of-the-art websites tot het implementeren van krachtige API-koppelingen, AI-innovaties en online marketing diensten: van SEO en SEA tot marketplaces, data-analyse, paid social ads, social media strategieën, en doelgerichte mailings.

Samen bouwen we aan jouw digitale toekomst.

E-commerce partner voor KMO's

webshops - websites - API koppelingen - AI innovatie - online marketing - e-commerce consultancy

Wil je een webshop laten bouwen?

Bij E-cell combineren we innovatie en creativiteit om de ideale webshop voor jou te bouwen, waarmee je in de digitale markt kunt uitblinken.

Webshops

Op zoek naar een partner om jouw website te laten maken?

Een website laten bouwen door E-cell betekent kiezen voor een groeigerichte aanpak, waarbij wij jouw digitale transformatie ondersteunen met state-of-the-art weboplossingen.​

Websites

Bij E-cell bouwen we API koppelingen die technologische innovatie benutten om jouw e-commerce platform te versterken en je operationele efficiëntie te verbeteren.

API koppelingen

Ontdek hoe E-cell AI innovatie integreert in jouw e-commerce oplossingen, waardoor je profiteert van geavanceerde automatisering en slimmere technologieën.

AI innovatie

Versterk jouw digitale aanwezigheid met onze online marketing services: SEO, SEA, marketplace beheer, data-analyse, paid social ads, en effectieve mailings.

Online marketing

Recente Projecten

Voor Koffie Hoorens, een Belgisch ambachtelijke en familiale koffiebranderij zorgde E-cell voor een online productuitbreiding van koffiemachines.

Door geavanceerd gebruik van AI werden uitgebreide productomschrijvingen gegenereerd op basis van PDF handleidingen van Jura.

De producten werden via een uitgebreide CSV import toegevoegd aan de webshop.

Koffie Hoorens - 2023

Hoorens - webshop laten bouwen

E-cell's expertise in digitale oplossingen komt tot uiting in ons recente project met Omexom.

 

Door het toepassen van ChatGPT 4 en geavanceerde Google Chrome-extensies, hebben we het interne bestelsysteem naar een hoger niveau getild.

 

De focus lag op het versnellen van de import van producten en het verbeteren van de productomschrijvingen, wat heeft geleid tot een merkbare verbetering in de bestelefficiëntie. 

Omexom - 2024

Omexom - webshop laten bouwen

Kantoorstore.be is een one stop online shop in kantoorartikelen voor KMO's en particulieren. De webshop biedt meer dan 15 000 artikelen uit voorraad aan. Er werd een API koppeling gebouwd tussen de shop en de groothandel en de orderflow werd volledig geautomatiseerd. 

Voor de online marketing werd gekozen voor een combinatie van SEA - Google Shopping en basis SEO optimalisaties.

Kantoorstore.be - 2023

Kantoorstore.be

Vier vrienden, twee gezamenlijke passies: horeca én ondernemen. Die ingrediënten vormen de basis van Paphini Food Sharing. Dit nieuwe cateringconcept kiest voor lokale smaken en eerlijke producten waarmee je thuis zorgeloos kunt tafelen.
E-cell bouwde het online bestelplatform met bezorgmodule.

Bron: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20231219_91061166

Paphini.be - 2023

Paphini - webshop laten bouwen

Our Partners

Bastiaan E-cell

Bij E-cell zijn we gepassioneerd over het helpen van bedrijven met hun digitale groei. Heeft u een project in gedachten of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op en laten we samen de mogelijkheden verkennen.

Contact

bottom of page